Το Mythical Routes είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από δύο αδέλφια, έναν αρχιτέκτονα και ένα Αρχιτέκτων Τοπίου, παθιασμένοι Adventure Riders και οι δύο. Κεντρική ιδέα του εγχειρήματος της δραστήριας ομάδας επιστημόνων είναι η ανάδειξη της Ελληνικής ιστορίας, αρχιτεκτονικής και φύσης στο εξωτερικό, μέσα από τα μάτια ενός αναβάτη μοτοσικλέτας περιπέτειας.

Η ηλεκτρονική διαδραστική πλατφόρμα Mythical Routes (www.mythicalroutes.com) θα προβάλει υλικό μοτοσικλετιστικής περιπέτειας που θα συνδυάζει αρμονικά την ανάδειξη αρχαιολογικών μνημείων και Ελληνικής φύσης. Θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από expeditions που θα περιλαμβάνουν διαδρομές μέσα από παραδοσιακά ελληνικά τοπία, εθνικούς δρυμούς, γραφικά χωριά και θα αναδεικνύουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στην επαρχία και την αρχαία ιστορία του τόπου και των μνημείων μας.

Για τους σκοπούς τους η ομάδα συνεργάζεται με φορείς του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αλλά και με διεθνείς εταιρίες κατασκευής τεχνικού εξοπλισμού. Το Mythical Routes έχει ήδη αναδειχτεί στο εξωτερικό σε άρθρα ξένου τύπου όπως το έντυπο περιοδικό Overland Journal (τεύχος “Winter 2017“ | www.overlandjournal.eu) και τα Social Media των εταιριών KLiM, Enduristan κ.α. υποστηρικτών οι οποίες αγκάλιασαν την προσπάθεια.


Γνωρίστε την ομάδα στο Mythical Routes | About Us

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!