Τα υλικά κατασκευής SuperFabric®, ενσωματώνουν διάφορα εμπορικώς διαθέσιμα υλικά, μέσω της αποκλειστικής τους τεχνολογίας, με σκοπό τη δημιουργία μιας υφασμάτινης πανοπλίας. Ενός υλικού που έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία. Αυτά τα ανθεκτικά, ευέλικτα και ελαφρά υφάσματα έχουν αναπτυχθεί για να χρησιμοποιηθούν σε βιομηχανικές, εμπορικές, ψυχαγωγικές και στρατιωτικές εφαρμογές σε όλο τον κόσμο. Κανένα άλλο υλικό δεν προσφέρει ταυτόχρονα τέτοια αξία, απόδοση και ευελιξία.

SuperFabric® : Ασυναγώνιστη απόδοση - Απαράμιλλη αντοχή - Απεριόριστες δυνατότητες. Η τέλεια ένωση Επιστήμης των Υλικών και Στιλ!

Τεχνολογία πίσω από το SuperFabric®
Η τεχνολογία SuperFabric® παίρνει ένα ύφασμα και το επικαλύπτει με μικροσκοπικές «πλάκες θωράκισης» σε συγκεκριμένη διάταξη. Τα κενά μεταξύ των πλακών αυτών επιτρέπουν την πλήρη ευελιξία. Η γεωμετρία, το πάχος και το μέγεθος των πλακών θωράκισης, καθώς και το ύφασμα αλλά και το χρώμα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις επιθυμητές ιδιότητες. Το SuperFabric® έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σειρά από χαρακτηριστικά απόδοσης, όπως αντοχή στις κηλίδες, γρήγορο στέγνωμα, η μείωση του βάρους και πολλά άλλα.

Αντοχή στην Τριβή
Η πιο σημαντική ιδιότητα του SuperFabric® σε χρήση ρούχων ένδυσης μοτοσικλέτας, είναι η Αντοχή στην Τριβή.
Τα εξαιρετικά προηγμένα αυτά υλικά, κατασκευασμένη με πλάκες θωράκισης συνδέονται με τις ίνες του βασικού υφάσματος. Έτσι παρέχει ένα ευλύγιστο εμπόδιο ενάντια στην τριβή και τα γδαρσίματα, καθώς ταυτόχρονα ενεργεί ως ένα σκληρό, προστατευτικό στρώμα ενάντια στα σκληρά στοιχεία της φύσης.
Ανάλογα με το τι συγκεκριμένη εφαρμογή, οι πλάκες θωράκισης μπορεί να ρυθμιστεί για μέγιστη αντοχή και ευελιξία.

Ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές το SuperFabric® αντέχει την υψηλή ένταση κάθε ακραίας κατάστασης.
Ομάδα ειδικών έχει πραγματοποιήσει δοκιμές αντοχής στην τριβή, βάση του βιομηχανικού πρότυπου δοκιμών “Taber”, που βοηθά να καθορίσει ακριβώς πόση αντοχή στην τριβή μπορεί να χειριστεί το SuperFabric®. Στη συνέχεια γίνεται δοκιμή του υλικού υφάσματος χωρίς πλάκες θωράκισης SuperFabric®. Συνήθως βλέπουμε έως και 6 φορές αύξηση στην αντοχή στην τριβή και 4 φορές περισσότερη αντοχή στην τριβή από το Kevlar!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που έως τώρα η KLiM, ο κορυφαίος κατασκευαστής ειδών ένδυσης μοτοσικλέτας, χρησιμοποιούσε το απίστευτο αυτό υλικό στην Adventure Rally, τη ναυαρχίδα της κολεξιόν της, η οποία απευθύνεται σε χρήστες που αποζητούν ότι καλύτερο μπορεί να τους προσφέρει η τεχνολογία σήμερα.
Για το χειμώνα του 2015, η KLiM παρουσίασε επίσης τον αντικαταστάτη της κορυφαίας στολής της Badlands, η οποία μετά από δοκιμές χρόνων, αναβαθμίστηκε σε ποσοστό άνω του 70% και στον τομέα της ασφάλειας πλέον είναι εξοπλισμένη και αυτή με το SuperFabric® ως βασικό υλικό στα σημεία υψηλής τριβής. Είναι η πρώτη φορά που τέτοια τεχνολογία είναι διαθέσιμη ευρέως στο αγοραστικό κοινό μοτοσικλέτας, καθώς η Adventure Rally δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απλά ως ένα μοντέλο στη σειρά της KLiM.

Ελάτε να δείτε την τεχνολογία SuperFabric® ζωντανά στην Most Wanted Warehouse !!

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!