Είσαι οπαδός του Κλασικού σχεδιασμού αλλά δεν μπορείς να απαρνηθείς τις σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις και διευκολύνσεις? Οι γραμμές του BMW R80 είναι δύσκολο να ξεπεραστούν και η γοητεία που ασκούν είναι εύκολα διακριτή. «Αυτή είναι η καινούργια μοτοσικλέτα της BMW;», «Ουάου … τι είναι αυτό;», «Καλά διατηρημένη κλασική … χμμ για περίμενε …», είναι λίγα απο τα κομπλιμέντα που ακούμε σε κάθε φανάρι και σε κάθε βόλτα. Ο κόσμος μοιάζει να τη δέχεται τη νέα αυτή κουλτούρα.

Εξάλλου το νέο αυτό trend υιοθετείται από όλες τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρίες στο σχεδιασμό τους.

Το κιτ UNIT Garage R120 G/S μεταμορφώνει τη 2004-2012 R1200GS και R1200GSA σε ένα all time classic, χωρίς να συμβιβάζει τίποτα από τη χρηστικότητα της αρχικής μοτοσικλέτας. Όλα τα χαρακτηριστικά της BMW σας μένουν αναλλοίωτα.
Κανένας συμβιβασμός ούτε στην άνεση καθώς η σέλα, αν και αρχικά “παράξενη” σε αίσθηση λόγο κλασικού σχήματος, έχει σαφώς καλύτερα υλικά από αυτά που χρησιμοποιεί η BMW.

Μόλις τοποθετηθεί το R120 G/S κιτ, η μοτοσικλέτα ζυγίζει 6.4 κιλά λιγότερα, με τα 4 από αυτά μπροστά από το τιμόνι. Η οδηγική συμπεριφορά γίνεται πιο σβέλτη και ευχάριστη, τόσο μέσα στην πόλη όσο και στους στριφτερούς ορεινούς δρόμους.

Η γενική αίσθηση κατασκευής είναι απίστευτα καλή, ειδικά αν συνυπολογίσεις ότι πρόκειται για ένα χειροποίητο προϊόν.

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!